5 minuten

Gezien mogen worden.

Jouw expertise kenbaar maken.

Voor je mening uitkomen. Voor jezelf opkomen.

Successen naar je toetrekken. Complimenten daadwerkelijk in ontvangst nemen.

Je heel bewust zijn van wat jou jou maakt.

Nee durven zeggen.

Als vanzelfsprekend jouw plek innemen, claimen als dat nodig is.

Op je eigen manier.

En als jij plezier hebt onderweg, gaat alles moeiteloos.

Wat je ook tegenkomt.

Als dit is wat je (heel) graag wilt?

Boek een vrijblijvende strategiesessie om te ontdekken wat voor jou de snelste manier is.

Om je een idee te geven, dit zijn resultaten van andere deelneemsters:

Ik kan zonder twijfel zeggen dat het programma mij veel moois heeft gebracht. Ik heb nieuwe inzichten mogen krijgen en ik weet nu ook een stuk beter welke stappen ik mag zetten om de doelen te bereiken die ik voor ogen heb. Vrijwel direct na het programma heb ik de stap durven zetten mijn dromen achterna te gaan en hier ben ik ook enorm dankbaar voor.
Ik heb het programma ervaren als heel leerzaam, positief, inspirerend, waardevol en onvergetelijk. Ik wilde weer in mijzelf kunnen geloven en het programma van Susan heeft mij hier enorm bij geholpen.
Kim

Wat een bijzonder programma! Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen met het te omschrijven. Ik heb al vele trainingen tijdens mijn carrière gevolgd, maar die staan in de schaduw van dit programma.
Je gaat heel snel de diepte in je eigen persoonlijkheid. Met als doel je bewust te worden van je eigen talenten en kracht. En dat klinkt heel cliché en wellicht denk je nu dat je al diverse trainingen/workshops hierover gehad hebt. Dat klopt, daar neigde ik ook naar. Maar de manier waarop Susan het programma heeft samengesteld, ga je ongemerkt iedere keer een stapje dieper. En kom je echt tot de kern. Heel knap opgezet.

Je wordt je bewuster van je eigen persoonlijkheid en de stappen die je de afgelopen jaren hebt genomen en welke stappen je de komende jaren nog kunt nemen. Zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Dit programma is echt de moeite waard!
Voor mij was het een persoonlijke bevestiging dat het pad waar ik ruim twee jaar geleden bewust voor gekozen heb, het juiste pad is. Zowel zakelijk als privé. Een dergelijke bevestiging had ik harder nodig dan ik dacht ;-). Susan is een hele prettige en makkelijk benaderbare vrouw die zonder waarde oordeel leidt en begeleidt. Susan vertelt ook over haar struggles op zowel zakelijk als privé vlak. Op basis van deze ervaringen en input van diverse experts heeft ze dit programma opgezet.
Esther | Essent

Susan krijgt haar deelnemers naar hun gevoel van eigenwaarde en weet op unieke wijze mensen te laten ervaren waar ze nu staan en waar ze heen willen. Met passie vertelt ze over haar eigen ervaringen en heeft interesse en compassie in het verhaal van haar deelneemsters.
Christy Melpginano-Beerda | CMB coaching

Het programma is een van de mooiste dingen die ik mezelf cadeau heb gedaan. Het was allereerst ontzettend waardevol. Ik kwam vrijwel direct tot de kern. Veel trainingen blijven erg op de oppervlakte, waardoor ik vaak denk: ‘Okee, leuk, ben ik het mee eens, maar hoe doe ik dat dan?’ Ik ontvang hier graag handvatten voor, maar wel handvatten die bij me passen en niet zo algemeen zijn dat iedereen ze in zijn/haar leven zou kunnen toepassen. Dat werkt bij mij niet echt. Het ontvangen van passende handvatten gebeurde in dit programma. Niet in de vorm van een stappenplan of een lijstje, maar, veel waardevoller, door de oefeningen die Susan ons heeft laten doen.

Ik ben bevestigd op gebieden waar ik dat erg nodig had. Ik heb door het programma van Susan een onbetaalbare stap in zevenmijlslaarzen gezet op de weg die ik te gaan heb.
Sanne

Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik weer ben gaan geloven in mijzelf terwijl ik op dat moment in een burn-out zat.
Jessica